iPhone 5S levertijd wordt steeds korter
Roel van Hout

De iPhone 5S is – zeker in Nederland – nog steeds enkel in het bezit van liefhebbers die er bij de verkoopstart vroeg bij waren, maar de iPhone 5S levertijd begint inmiddels korter te worden.

Heb je je nieuwe iPhone bij de online Apple Store besteld, dan zul je vanaf nu nog maar ongeveer 1-2 weken hoeven wachten – dat is althans de periode die het volgens Apple duurt om de iPhone bij je thuis te krijgen.

De inkorting van de iPhone 5S levertijd heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat de fabrieken inmiddels op volle toeren draaien, en de verdeling ook beter is.

iPhone 5S levertijd korter dankzij minder productie iPhone 5C

iPhone 5S productie

Eerder had Apple veel meer iPhone 5C’s dan iPhone 5S-toestellen in productie, maar na enkele weken bleek dat de vraag naar de felgekleurde toestellen toch minder hoog was dan Apple vooraf had ingeschat. De iPhone 5C productie werd toen teruggeschroefd, de iPhone 5S productie weer opgevoerd.

De iPhone 5S is niet alleen bij de Apple Store, maar ook bij andere aanbieders verkrijgbaar. We zetten de beste aanbiedingen hieronder voor je op een rijtje! Kijk op onze speciale iPhone 5C kopen en iPhone 5S kopen pagina’s voor de beste deals!

De meest actuele iPhone 5S aanbiedingen

[ad-block id=12 style=narrow]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.