iPhone 5S levertijd teruggelopen tot één dag

Inmiddels is de iPhone 5S levertijd teruggelopen tot één dag, wanneer je hem op tijd bestelt via de Apple Store. Bij andere partijen kun je ook bestellen, maar het is mogelijk dat het dan nog wel iets langer duurt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Dat betekent dat Apple de productieketen eindelijk goedlopend heeft gekregen, want de vraag naar de iPhone 5S, die in september in de eerste serie landen verscheen, was maandenlang groter dan het aanbod. Onlangs nog nam de levertijd af tot 3-5 dagen.

Vandaag werd ook al bekend dat alle Apple Stores in de Verenigde Staten ieder model iPhone 5S op voorraad hebben. Hoe dat voor de Nederlandse Apple Stores in Amsterdam en Haarlem is, is niet bekend, maar in ieder geval word je nieuwe iPhone binnen een dag verzonden als je hem in de online Apple Store bestelt.

iPhone 5S levertijd

iPhone 5S levertijd slinkt bij andere aanbieders ook

Wil je de iPhone 5S niet los kopen bij Apple, maar in combinatie met een abonnement? Dat kan natuurlijk ook: ook bij de mobiele aanbieders neemt de iPhone 5S levertijd af. Hieronder staan de beste aanbiedingen voor je op een rij. Bij sommige abonnementen krijg je de iPhone 5S gratis.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.