iPhone 5S levertijd nu nog maar 3-5 dagen, dit zijn de beste deals
Gijs Ettes

Inmiddels is de iPhone 5S levertijd teruggebracht tot 3-5 dagen, mits je de iPhone op tijd bestelt via de Apple Store. Het is echter ook mogelijk om het toestel via andere partijen in combinatie met een abonnement te bestellen.

Net als voorgaande jaren maakt de Apple Store het je makkelijk om Kerstinkopen te doen en tot 22 december profiteer je van gratis verzending bij elke bestelling. Daarbij is het wel belangrijk om de iPhone 5s uiterlijk op 13 december te bestellen, ongeacht voor welke uitvoering je gaat. Alleen dan kan Apple verzekeren dat je de iPhone op tijd voor Kerst in huis hebt.

iPhone 5S levertijd

Voor de iPhone 5C (16/32 GB) en iPhone 4S (8GB) heb je iets langer de tijd. Die toestellen kun je uiterlijk op 20 december bestellen voor een tijdige levering. Voor beide Apple-toestellen geldt normaal gesproken een levertijd van 24 uur.

iPhone 5S aanbiedingen

Wil je de iPhone 5S niet los kopen, maar in combinatie met een abonnement? Dat kan! Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Bij sommige abonnementen krijg je de iPhone 5S gratis.
[ad-block id=19 style=narrow]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.