iPhone 5S & 5C lancering: we hebben ze!
Roel van Hout

Vandaag gaat het gebeuren: de iPhone 5S en 5C gaan in de eerste 9 landen over de toonbank. En aangezien de iPhone 5S niet te pre-orderen was, vormen zich wereldwijd rijen bij Apple Stores voor de iPhone 5S lancering.

Zo ook in Duitsland, waar bij de Apple Store in Oberhausen onze dappere redacteurs Luke en Roel de hele nacht hebben staan klappertanden om zo snel mogelijk in het bezit te komen van de nieuwe iPhones, zodat jullie zo snel mogelijk op de hoogte zijn van onze eerste gedachten over het werken met de iPhone 5S en iPhone 5C.

[label style=”warning”]Update[/label]Bericht uit Duitsland: Luke en Roel hebben twee zwarte iPhone 5S exemplaren en twee blauwe iPhone 5C exemplaren weten te scoren!

iPhone 5s lancering

Ook bij Apple Stores in de VS, Groot-Brittannië, Frankrijk, Japan, Australië, China, Canada en Singapore staan en stonden gegadigden massaal in de rij.

iPhone 5C & iPhone 5S lancering: onze plannen

Verwacht van ons vanmiddag een hands-on met zowel de iPhone 5S als de iPhone 5C. We zullen kort onze eerste indrukken over de nieuwe toestellen met jullie delen, waarna we dit weekend intensief met beide iPhones aan de slag zullen gaan en onze ervaringen en ons oordeel komende maandag in een uitgebreide review uit de doeken zullen gaan doen.

Lees tot die tijd zeker onze iPhone 5S en iPhone 5C overzichtspagina’s. Ook de moeite waard is ons alsmaar aangroeiende overzicht van iOS 7 tips. Wil je kans maken op een iPhone 5C? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.