‘iPhone 5S en iPhone 5C komen 15 november uit in vierde serie landen’
Roel van Hout

De iPhone 5S en iPhone 5C zijn sinds vrijdag verkrijgbaar in de tweede serie landen, waaronder Nederland. De derde serie landen is komende vrijdag aan de beurt; een vierde reeks landen is naar verluidt voor 15 november vastgesteld.

De schaarste van de iPhone 5S weerhoudt Apple er niet van het toestel (en de iPhone 5C) in steeds meer landen uit te brengen: de iPhone 5S en iPhone 5C worden op 15 november beschikbaar in de vierde serie landen, aldus AppAdvice.

Daarbij gaat het om Albanië, Armenië, Bahrein, Colombia, El Salvador, Guam, Guatemala, India, Macedonië, Maleisië, Mexico, Moldavië, Montenegro, Saudi-Arabië, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten. Bevind je je in één van die landen, dan weet je nu wanneer je voor de winkel moet gaan liggen.

iPhone 5s en iphone 5c

iPhone 5S en iPhone 5C in Nederland al te koop

In Nederland is zoals gezegd de iPhone 5S en iPhone 5C verkoop vrijdag begonnen – en lopen de levertijden van de iPhone 5S en 5C flink op. Ook al duurt het waarschijnlijk even voor je je toestel in handen hebt, je kunt hem natuurlijk altijd vooruit bestellen.

Bekijk voor een overzicht van aanbieders ons artikel over de iPhone 5C en iPhone 5S verkoop, en ons koopadvies met abonnementen met een goedkope of zelfs gratis iPhone 5S en iPhone 5C.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.