Wachtrij voor iPhone 5S en iPhone 5C lancering neemt toe
Gijs Ettes

De eerste wachtenden voor de iPhone 5S en iPhone 5C lancering zijn al gespot bij de Amsterdamse Apple Store aan het Leidseplein.

[label style=”warning”]Update[/label] Nu te bestellen, bekijk: iPhone 5S kopen of de iPhone 5C kopen

De wachtrij startte vanochtend al en neemt gestaag toe in aanloop naar de iPhone 5S en iPhone 5C lancering op vrijdag. Op die dag, en wel vanaf 8:00 uur ‘s ochtends, start de verkoop van beide Apple-smartphones.

iPhone 5S kopen

iPhone 5S en iPhone 5C lanceringDe iPhone 5S start bij een prijs van 699 euro (16GB) en wie daar niet genoeg aan heeft, kan de 32GB- (799 euro) of 64GB-variant (899 euro) overwegen.

De smartphone is voorzien van een vliegensvlugge A7- en M7-processor en een vingerafdrukscanner. Die laatste kan gebruikt worden om het toestel te vergrendelen en is niet alleen handig, maar ook een stuk veiliger. De ingebouwde camera is voorzien van een dubbele flitser en de optie om in slow motion te filmen.

iPhone 5C kopen

De iPhone 5C is simlockvrij te koop voor een adviesprijs van 599 euro voor het 16GB-model. Voor de variant met 32GB dient 699 euro neergeteld te worden.

Het toestel is beschikbaar in wit, roze, geel, blauw en groen en – afgezien van de sterkere accu – vrijwel gelijkwaardig aan de iPhone 5, die langzaam wordt uitgefaseerd. Wel is de behuizing van stevig plastic, in plaats van aluminium, en dus beschikbaar is alle kleuren van de regenboog.

Lees verder: heb je interesse om de iPhone 5S te kopen, lees dan zeker onze iPhone 5S review. In de iPhone 5C review lees je alle voor- en nadelen van het iPhone 5C kopen.

Foto: AD.nl

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.