‘iPhone 5S en goedkopere iPhone komen in meerdere kleuren’
Wouter Nijsen

De nieuwe iPhone 5S verschijnt in meerdere kleuren op de markt. Naast de standaard witte en zwarte iPhone wordt Apple’s smartphone ook in drie andere kleuren beschikbaar.

Dat meldt de Japanse website Macotakara. De verschillende kleuren moeten één van de belangrijkste nieuwe eigenschappen van de aankomende iPhone worden. De iPhone 5S komt volgens de bronnen van Macotakara in vijf kleuren beschikbaar, maar welke kleuren – naast zwart en wit – dit precies zijn is niet bekend.

iPhone 5S en goedkopere iPhone: kleurtjes

Macotakara meldt tevens dat de goedkopere iPhone eveneens in vijf kleuren beschikbaar komt. Ook enkele analisten beweren dat consumenten voortaan een eigen kleur voor de iPhone kunnen gaan kiezen. De mogelijkheid bestaat dat Apple zich houdt aan de reeds bekende kleuren van de vijfde generatie iPod touch-lijn. De mp3-speler deelt al enkele designaspecten met de iPhone waardoor het voor Apple niet vreemd zou zijn om ook de kleuren over te nemen.

Eerder ging het gerucht dat de iPhone 5S met verschillende schermformaten wordt uitgebracht. Ook wordt er druk gespeculeerd over een mogelijke vingerafdrukscanner in de nieuwe smartphone van Apple.

Macotakara is niet altijd even betrouwbaar met het nieuws dat de website naar buiten brengt. Neem het gerucht daarom met een korreltje zout.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.