iPhone 5S deals: de beste en goedkoopste abonnementen uitgelicht

Gijs Ettes
8 januari 2014, 20:11
2 min leestijd
iPhone 5S deals: de beste en goedkoopste abonnementen uitgelicht

De iPhone 5S is sinds afgelopen oktober verkrijgbaar en wordt steeds beter betaalbaar in combinatie met een abonnement. iPhoned licht de beste iPhone 5S deals uit en kijkt waar je het goedkoopste uit bent.

De iPhone 5S is Apples absolute topmodel van dit moment en niet zonder reden: met deze smartphone haal je een ware krachtpatser in huis die er ook nog eens bijzonder fraai uitziet. Het toestel is beschikbaar in de kleuren zilver, spacegrijs en goud en te koop in drie uitvoeringen met 16GB, 32GB of 64GB opslaggeheugen. Hieronder hebben we per prijsklasse een iPhone 5S abonnement uitgelicht dat het meeste waar voor zijn geld biedt.

iPhone 5S deal voor minder dan 30 euro

hollandsnieuwe iphone 5s deal

Voor een maandprijs van 29 euro heb je al een iPhone met hollandsnieuwe abonnement, waarbij je 550 minuten en sms’jes krijgt en een databundel van 550MB. Voor dit 2-jarige abonnement moet je wel nog een bedrag bijbetalen voor het toestel, maar die bijbetaling is eenmalig. De snelheid van de mobiele internetverbinding bedraagt 14,4 Mb/s en hollandsnieuwe maakt gebruik van het snelle en betrouwbare netwerk van Vodafone.

iPhone 5S deal voor meer dan 30 euro

Vodafone iPhone 5S deal

Wil je minder bijbetalen voor het toestel dan kun je een iPhone met Vodafone abonnement overwegen. Voor een maandprijs van 50 euro krijg je 300 belminuten, onbeperkt sms’en en een databundel van 1000MB. Bij een 2-jarig RED Essential-abonnement betaal je eenmalig een bedrag bij voor het toestel. Wel geldt er een maandkorting van 9 euro zolang je contract loopt en kun je gebruikmaken van snel mobiel internet via 4G (mits beschikbaar in jouw omgeving).

  • iPhone 5S deal in combinatie met een Vodafone abonnement (300 min/1000MB) voor €50 per maand (Bestel nu)

iPhone 5S deal met gratis iPhone

Tele2 iPhone 5S deal

Een gratis iPhone 5S krijg je doorgaans alleen bij de duurdere 2-jarige abonnementen. Kies je voor een iPhone aanbieding bij Tele2, dan betaal je maandelijks 54 euro, maar hoef je niet bij te betalen voor het toestel. Bovendien krijg je over de gehele looptijd van het 2-jarige contract 20 procent korting. Met 600 belminuten/sms’jes en 1500MB aan data hoef je je ook geen zorgen te maken dat je snel je bundel hebt verbruikt.

  • iPhone 5S deal in combinatie met een Tele2 abonnement (600 min/2500MB) voor €60 per maand (Bestel nu)

→ Lees verder en bekijk het overzicht met alle iPhone 5S aanbiedingen.

[ad-block id=19 style=narrow]

Categorieën: Aanbiedingen, Devices
Device: iPhone 5S

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 5S
Apple iPhone 5S
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's