iPhone 5S bestellen vanuit Nederland nu al mogelijk

Roel van Hout
13 september 2013, 14:06
1 min leestijd
iPhone 5S bestellen vanuit Nederland nu al mogelijk

Je kunt vanaf nu vanuit Nederland een iPhone 5S bestellen. Wie nu de iPhone 5S bestelt, kan het toestel eind deze maand verwachten.

Lees verder na de advertentie.

Bij webwinkel Phoneshop.nl kan je nu de iPhone 5S bestellen vanuit Nederland. Het gaat om de gouden 16GB variant van Apple’s nieuwste smartphone. Een medewerker van Phoneshop laat in een reactie aan iPhoned weten dat mensen die nu bestellen, het toestel eind deze maand kunnen verwachten.

iphone 5s bestellen

In combinatie met bijvoorbeeld een tweejarig Vodafone RED abonnement van 54 euro per maand betaal je 194,95 euro voor de gouden iPhone 5S. Phoneshop.nl kon nog niets zeggen over wanneer Vodafone de telefoon via de eigen kanalen gaat aanbieden. Ook in combinatie met een abonnement van KPN, Telfort, Tele2, T-Mobile, Sizz en Hi is de iPhone 5S te bestellen.

iPhone 5S bestellen nog nergens mogelijk

Het is opvallend dat de iPhone 5S al is te pre-orderen, aangezien dat nergens anders het geval lijkt. Apple staat vanaf vandaag wel iPhone 5C pre-orders toe, maar de iPhone 5S zal niet te pre-orderen zijn: wie die telefoon wil, moet op 20 september zo vroeg mogelijk bij een Apple Store in een select aantal landen aanwezig zijn.

Nederland hoort niet bij die reeks landen, maar met de zojuist opgedoken mogelijkheid tot pre-orderen lijk je als één van de eersten in Nederland de beschikking over het nieuwe toestel te krijgen.

Categorie: Providers
Spotlights: Tele2, Vodafone
Device: iPhone 5S

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's