Wanneer iPhone 5S bestelbaar, mogelijk 13 september.
Wouter Nijsen

De Duitse website iPhone-ticker heeft weten te achterhalen dat er op 16 september een container met iPhone 5S-toestellen aankomt in het Duitse Bremerhaven. In Duitsland zou een iPhone 5S bestellen bovendien vanaf 13 september mogelijk zijn.

Dit maakt het erg waarschijnlijk dat de zogeheten eerste golf van landen die over de nieuwe iPhones beschikken al op 20 september aan de beurt zijn. De iPhone 5C en iPhone 5S worden dinsdagavond aangekondigd op een persevenement van Apple, dat om 19:00 uur live te volgen is. Hier doet iPhoned uiteraard uitgebreid verslag van.

Wanneer iPhone 5S in Nederland?

Dat wij als Nederland bij die eerste golf zitten is onwaarschijnlijk. Wij zitten meestal bij de landen die een weekje later aan de beurt zijn. Als je al op 20 september over een nieuwe iPhone 5C of iPhone 5S wilt beschikken, zul je je in het strijdgewoel bij een Apple Store in Duitsland of Engeland moeten woelen dus.

iPhone-ticker baseert zijn verwachtingen op informatie die is vrijgegeven bij een bijeenkomst voor bedrijfsleiders van Duitse T-Mobile-shops. Hier zou 20 september als datum bevestigd zijn waarop de nieuwe iPhones moeten verschijnen. Wanneer de iPhone 5S in nederland verkrijgbaar wordt is vooralsnog onbekend.

iPhoned brengt dinsdagavond alles over de nieuwe iPhones

Kom dinsdagavond naar onze site om al het aankomende  iPhone 5C-, iPhone 5S–  en iOS 7-nieuws zo snel mogelijk te lezen. Wij volgen de perspresentatie van Apple namelijk op de voet en doen daar ook live verslag van via ons Twitter-account. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief als je altijd op de hoogte wilt blijven.

Via: iPhoneclub

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.