iPhone 5s beschikbaarheid beter dan die van iPhone 5

De iPhone 5s mag dan zeldzaam zijn: volgens een analist was het vorig jaar met de iPhone 5 nog veel erger.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nu te bestellen, bekijk: iPhone 5S kopen of de iPhone 5C kopen

Analist Gene Munster stelde een rapport op over de beschikbaarheid van de iPhone 5s op 2 en 3 oktober. Hij belde daarvoor 60 Apple Stores af, en telkens was er minstens één iPhone 5s in de uitvoering ‘space gray’ beschikbaar. Dat was vorig jaar wel anders: de iPhone 5 was volgens Munster vrijwel overal uitverkocht.

 

Volgens Munster is de betere iPhone 5s beschikbaarheid te danken aan het feit dat Apple grotendeels dezelfde onderdelen als vorig jaar gebruikt. Daardoor is er meer voorraad, en kunnen er meer toestellen geproduceerd worden.

Nog geen nieuws over iPhone 5s beschikbaarheid in Nederland

iPhone 5s beschikbaarheid

Hier wachten we inmiddels al meer dan twee weken op een officiële releasedatum van Apple, al is het wel al mogelijk om de iPhone 5s én iPhone 5c te bestellen. Lees meer daarover op onze iPhone 5s kopen en iPhone 5c kopen pagina’s!

Dat betreft echter wel toestellen in combinatie met een abonnement. Voor een simlockvrije variant bij de Apple Store zul je nog heel even geduld moeten hebben. Zodra daar meer over bekend wordt lees je dat natuurlijk meteen op iPhoned.nl!

 

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.