iPhone 5C winnen? Je hebt nog 1 dag!

Gijs Ettes
9 oktober 2013, 13:01
1 min leestijd
iPhone 5C winnen? Je hebt nog 1 dag!

De afgelopen tijd kon je een iPhone 5C winnen door je in te schrijven voor de iPhoned nieuwsbrief. Dat kan nog steeds, maar alleen vandaag!

iPhone 5C winnen

Om je aan te melden en kans te maken op dit toptoestel van Apple ga je naar de iPhoned Nieuwsbrief pagina. Door je hier in te schrijven, kun je niet alleen een iPhone 5C winnen, maar blijf je ook op de hoogte van het laatste iPhone nieuws, handige tips, apps, reviews en de beste iPhone-acties.

iPhone 5C winnenWaar wacht je dus nog op? Op het moment van schrijven heb je nog ruim 22 uur om je aanmelding door te geven. Iets dat minder dan een minuutje duurt en je zo’n fraaie iPhone 5C kan opleveren!

iPhone 5C: nieuwe hippe iPhone

De iPhone 5C heeft, net als de iPhone 3G(S) een behuizing van plastic. Deze voelt echter enorm glad en hard aan, waardoor het plastic de smartphone geen goedkope uitstraling geeft.

Het toestel is beschikbaar in diverse kleurrijke varianten, waaronder groen, blauw en rood, en is op het gebied van hardware identiek aan de iPhone 5. De iPhone 5C gebruikt namelijk dezelfde cpu, Apples A6-processor. Die is echter vlot genoeg om de telefoon fijn te kunnen gebruiken.

Benieuwd wat er allemaal nieuw is aan de iPhone 5C en hoe het toestel in de praktijk presteert? Lees dan onze uitgebreide iPhone 5C review!

Categorie: Aanbiedingen
Device: iPhone 5C

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's