iPhone 5C video verschenen
Roel van Hout

Na een aantal weken van foto’s van de iPhone 5C, werd het wel weer tijd voor wat bewegend beeld: er is een nieuwe iPhone 5C video verschenen.

In de iPhone 5C video is een gele achterkant van de veelbesproken goedkopere iPhone te zien. Het onderdeeld wordt zowel van de buiten- als binnenkant getoond.

Daarnaast is te zien hoe de iPhone 5C zich verhoudt ten opzichte van de andere iPhones. De iPhone 5C in de video blijkt net zo groot als een iPhone 5, wat het vermoeden dat het toestel voorzien wordt van een 4-inch scherm alleen nog maar versterkt.

Echtheid iPhone 5C video niet vastgesteld

Het is niet duidelijk of het onderdeel dat in de video te zien is de definitieve achterkant van de iPhone 5C betreft, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat iemand die de boel wil flessen zoveel moeite steekt in het maken van een iPhone-onderdeel.

De iPhone 5C wordt naar verluidt aangekondigd op 10 september. Apple heeft die datum nog bevestigd, maar volgens steeds meer bronnen zal Apple die dag zowel de iPhone 5C als de iPhone 5S aan het publiek voorstellen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.