Placeholder
Roel van Hout

Daar heb je ‘m weer: de iPhone 5C verpakking die enkele maanden geleden op internet verscheen. Door die bewuste foto maakten we voor het eerst kennis met de naam ‘iPhone 5C’.

iPhone 5C verpakking

Op de niet zo hele scherpe foto’s, die werden opgemerkt door 9to5Mac, is duidelijk het plastic bakje met afgeronde hoeken te ontwaren. Als de verpakkingen echt zijn, zal de iPhone 5C daar bovenop komen te liggen, onder een plastic deksel.

Nieuw is het niet – de iPod Touch en Apple Magic Mouse worden op dezelfde manier verkocht – maar wel voor een iPhone: die werden tot nu toe altijd in doosjes van stevig karton aan de man gebracht.

Inhoud iPhone 5C verpakking ook te zien

iPhone 5C verpakking

Op de foto’s zijn ook de eventuele handleiding en andere papieren te zien, die Apple met het toestel mee zou kunnen leveren. De papieren hebben afgeronde hoeken, wat ze goed in de verpakking zou doen passen.

Over de echtheid van beide foto’s valt te twisten. Maar, zouden ze nep zijn, dan is er veel moeite gedaan om mensen bij de neus te nemen zo vlak voor de eventuele aankondiging van het toestel op 10 september.

Lees tot die tijd alles over iOS 7, de iPhone 5S en de iPhone 5C!

 

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.