iPhone 5C prijswinnaar Arjan deelt zijn ervaringen met het toestel
Redactie

In dit artikel deelt iPhone 5C prijswinnaar Arjan Slagter zijn ervaringen met de smartphone van Apple. Lees verder en kom erachter wat deze iPhoned-lezer vindt van de iPhone 5C!

Aankomende vrijdag is het zover, dan zijn eindelijke de nieuwe iPhone 5S en iPhone 5C te koop in Nederland en België. Een van de eerste personen die aan de slag kon gaan met laatstgenoemde Apple-smartphone is Arjan Slagter. Deze iPhone 5C winnaar deed een tijdje terug mee met de iPhoned nieuwsbrief actie en kwam als winnaar uit de bus. Ook jij kunt overigens kans maken op mooie prijzen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Het oordeel van iPhone 5C prijswinnaar Arjan

Het zal je niet verbazen dat Arjan erg blij is met zijn prijs. Daarom vroegen we hem onlangs zijn ervaringen met de gloednieuwe iPhone 5C te delen. Hieronder lees je wat hij met het merk Apple heeft en wat hij vindt van de iPhone 5C.

iPhone 5C prijswinnaar ArjanIk ben al jarenlang fan van iPhone en Apple. Ik ben begonnen met de 3GS en heb sinds vorig jaar de iPhone 5. Eerder kon ik al mijn abonnement verlengen met een iPhone 4, maar ik heb bewust op de iPhone 5 gewacht. iPhoned volg ik al een hele tijd voor nieuws en tips, ook op Twitter. Toen ze met het nieuws kwamen van de 5C en 5S was ik nieuwsgierig en toen de winactie met de nieuwsbrief verscheen, heb ik me direct aangemeld. Natuurlijk was ik ontzettend blij dat ik gewonnen heb!

De felblauwe iPhone 5C was snel in mijn bezit. Meteen een back-up van mijn iPhone 5 via iTunes gemaakt en alles overgezet op de 5C. De eerste ervaringen met de smartphone zijn goed: hij ligt lekker ik de hand en doet denken aan mijn “oude” iPhone 3GS, maar dan een stuk sneller. Hij werkt vrijwel hetzelfde als de iPhone 5 en de laatste versie van iOS 7 is heerlijk vlot! Daarbij vind ik het nog steeds bijzonder een van de eersten in Nederland te zijn met een iPhone 5C. Het is een toptoestel dat ik iedereen kan aanraden!

Lees verder: releasedatum, prijzen, specs, nieuws en kleuren van de iPhone 5C.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.