iPhone 5C pre-orders begonnen, niet in Nederland
Roel van Hout

Het kan zijn dat je links en rechts berichten leest over mensen die een iPhone 5C bestellen. In de eerste groep landen zijn iPhone 5C pre-orders vanaf nu mogelijk, maar Nederland hoort daar niet bij.

Voor wie zich afvraagt waarom pre-orderen in Nederland nog niet mogelijk is: enkel in Australië, China, Canada, de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Japan en Singapore zijn de iPhone 5C pre-orders begonnen.

iphone 5c pre-orders

Nederland hoort traditiegetrouw niet bij de eerste groep, maar zit in de tweede reeks landen die nieuwe iPhones kunnen gaan bestellen. Wanneer die tweede golf dit jaar aan de beurt is, heeft Apple in tegenstelling tot voorgaande jaren niet vermeld.

iPhone 5C pre-orders werken niet vanuit Nederland

Om een iPhone 5C te kunnen pre-orderen, moet je helaas woonachtig zijn in het land waar de pre-orders wel toegestaan zijn. Heb je nog een oom of tante in één van bovengenoemde landen, dan kun je alsnog proberen om op die manier een toestel bij Apple te pre-orderen. Het is echter waarschijnlijk dat, zoals ieder jaar bij de release van een nieuwe iPhone, Apple razendsnel door de voorraad heen zal zijn.

Wil je alles weten over de kleurige telefoon, lees dan ons iPhone 5C overzicht! Wil je kans maken op de telefoon? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.