Werkelijke iPhone 5C opslagruimte groter dan bij andere smartphones

Gijs Ettes
24 januari 2014, 10:24
1 min leestijd
Werkelijke iPhone 5C opslagruimte groter dan bij andere smartphones

De Britse recensiewebsite Which? heeft een aantal populaire smartphones met elkaar vergeleken wat betreft opslagruimte. En wat blijkt, de iPhone 5C opslagruimte nadat je het toestel voor het eerst aanzet, is honderden MB’s hoger dan bij andere smartphones.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 5C opslagruimte

Zoals je hiernaast kunt zien is er voor de gebruiker meer iPhone 5C opslagruimte beschikbaar dan het geval is bij de iPhone 5S of een populair Android-toestel als de Samsung Galaxy S4. Laatstgenoemde heeft direct na activatie nog slechts de helft van de geadverteerde 16GB aan opslagruimte beschikbaar voor de gebruiker. Zet je de iPhone 5S voor het eerst aan, dan is er zo’n 12,2GB aan vrije ruimte voor je favoriete apps en multimedia.

Kanttekening hierbij is wel dat het bij de meeste Android-telefoons mogelijk is de opslagruimte uit te breiden met een micro-sd-kaartje; iets dat bij de iPhone helaas niet kan. Voor de gemiddelde gebruiker zijn iPhones met 16GB aan geheugen doorgaans genoeg, ook als je daar nog het aantal GB vanaf haalt dat in beslag wordt genomen door iOS en de standaard-apps van Apple.

iPhone 5C biedt waar voor zijn geld

De iPhone 5C biedt dus qua opslagruimte veel waar voor zijn geld. In combinatie met een abonnement is het toestel eveneens voordelen verkrijgbaar, omdat de iPhone 5C prijs de afgelopen tijd flink is gedaald.

→ Bekijk de meest actuele iPhone 5C aanbiedingen en vind een deal die bij jou past.

Het laatste iPhone 5C nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 5C
Apple iPhone 5C

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu