iPhone 5C kopen kan al bij Dixons voor 649 euro

Redactie
27 september 2013, 12:16
1 min leestijd
iPhone 5C kopen kan al bij Dixons voor 649 euro

De Nederlandse winkelketen Dixons heeft kennelijk al enkele exemplaren van de iPhone 5C weten te bemachtigen. Het nieuwe Apple-toestel is daar al te koop voor 649 euro.

Lees verder na de advertentie.

Je bent met een iPhone 5C kopen bij Dixons dus slechts 50 euro duurder uit dan in bijvoorbeeld de Apple Stores van steden als Oberhausen en Parijs. Dixons had op het moment dat dit bericht geschreven werd nog wel alleen de groene, rode en witte iPhone 5C op voorraad. De iPhone 5C zou dan morgen bij je thuisbezorgd worden, zo beloofde Dixons. Let er overigens op dat je alleen de keuze hebt om een toestel met 16GB te halen. Duurdere versies met meer opslagruimte staan nog niet in het syteem van Dixons. Wees er daarnaast snel bij. Sommige exemplaren zijn alweer bijna uitverkocht.

Dixons heeft iPhone 5C van de website verwijderd

Inmiddels heeft Dixons de iPhone 5C modellen al weer verwijderd van de site. Nog even waren de modellen te bekijken via de zoekresultaten, maar al gauw was er geen spoor meer van de iPhone 5C te bekennen. Of ze weer via de webwinkel aangeboden gaan worden is nog onbekend.

Op onderstaande pagina’s hebben we de meest interessante aanbiedingen per model voor je op een rijtje gezet.

[ad-block id=3]

Categorieën: Aanbiedingen, Devices
Device: iPhone 5C

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 5C
Apple iPhone 5C
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen