iPhone 5C en iPhone 5S levertijd tussen de 1 en 3 weken
Gijs Ettes

Apple-fans die de iPhone 5S of iPhone 5C bijvoorbeeld kopen via het online kanaal van Apple, de App Store, moeten rekenen op een levertijd van 1 tot 3 weken.

iPhone 5C en iPhone 5S levertijd

De Apple Store meldt dat de iPhone 5C en iPhone 5S levertijd tussen de 1 tot 3 weken ligt. De iPhone 5C is verzendklaar binnen 1 tot 3 werkdagen, terwijl de iPhone 5S levertijd minstens 2 tot 3 weken in beslag neemt.

Sinds vannacht is de iPhone 5C en iPhone 5S verkoop van start gegaan. Er zijn veel mogelijkheden om beide toestellen te bestellen, zowel los als in combinatie met abonnementen van bijvoorbeeld KPN, Vodafone en Hi.

iPhone 5S: het nieuwe vlaggenschip van Apple

iPhone 5C en iPhone 5S levertijdDe iPhone 5S is het huidige topmodel van Apple en beschikbaar met 16, 32 of 64GB opslaggeheugen. Ook zijn er drie kleurvarianten waar je uit kunt kiezen: zwart, wit en champagnegoud.

De iPhone 5S onderscheidt zich door de snelle ingebouwde A7- en M7-chips, een vernieuwde camera en Touch ID. Laatstgenoemde is een vingerafdrukscanner die je kunt gebruiken om het toestel veilig en gemakkelijk te vergrendelen.

iPhone 5C: maak het bont

iPhone 5C en iPhone 5S levertijdDe iPhone 5C is de goedkopere variant van de iPhone 5S en is grotendeels van stevig plastic gemaakt, in plaats van aluminium. Het toestel is beschikbaar in het blauw, geel, groen, rood en wit.

De iPhone 5C is voorzien van een 4 inch-scherm (640 x 1136 pixels), Apples vlotte A6-processor en 16 of 32GB opslaggeheugen. Dankzij apart verkrijgbare en speciaal ontworpen hoesjes kun je de iPhone 5C aanpassen aan jouw persoonlijkheid.

Lees meer over de iPhone 5S verkoop en het bestellen van de iPhone 5C en bekijk onze koopoverzichten: iPhone 5S kopen en iPhone 5C kopen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.