De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

iPhone 5C 8GB nu ook in Nederland verkrijgbaar

Wouter Nijsen
15 april 2014, 13:51
1 min leestijd
iPhone 5C 8GB nu ook in Nederland verkrijgbaar

Een maand na het verschijnen van de iPhone 5C 8GB in de Britse Apple Store ligt het toestel nu ook in Nederland in de winkels. De plastic telefoon is gratis in combinatie met een KPN abonnement verkrijgbaar.

iPhone 5C iPhone nieuwsoverzicht

In het Verenigd Koninkrijk wordt het nieuwste iPhone-model aangeboden voor 429 pond, omgerekend zo’n 512 euro. De versie met 16GB aan opslaggeheugen wordt daar voor een adviesprijs van 469 pond verkocht, omgerekend 560 euro.

→ Bekijk iPhone 5C kopen of iPhone 5C los kopen voor meer aanbiedingen en prijzen.

In Nederland wordt de iPhone 5C 8GB momenteel voor 486 euro verkocht. Daarmee is de telefoon goedkoper dan de iPhone 5S die een adviesprijs van 699 euro heeft. The Phone House verkoopt de telefoon in zijn fysieke winkels. Bij KPN betaal je bij het goedkoopste abonnement 42,50 euro per maand en ontvang je de iPhone 5C 8GB gratis met 2GB aan data.

iPhone 5C 8GB kopen

Voorheen was de iPhone 5C 8GB enkel met 16Gb of 32GB opslaggeheugen beschikbaar. Het plastic model heeft veel kritiek gekregen van critici vanwege de hoge prijs. Wel presteerde de iPhone 5C in de Verenigde Staten beter dan de BlackBerry, Windows Phone-toestellen en enkele (voormalige) vlaggenschepen van Android-fabrikanten, waaronder de Galaxy S4. Meer over het toestel lees je in onze iPhone 5C review. Voor de beste aanbiedingen kun je hieronder terecht.

Het laatste iPhone 5C nieuws

Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot de iPhone 5C. Voor meer informatie over zijn grote broer kun je terecht op de iPhone 5S-toestelpagina.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 5C
Apple iPhone 5C

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu