Tip: iPhone 5C (16GB) in de aanbieding bij iBood

Gijs Ettes
4 november 2014, 14:15
2 min leestijd
Tip: iPhone 5C (16GB) in de aanbieding bij iBood

Aanbiedingensite iBood heeft vandaag een interessante aanbieding in de vorm van een refurbished iPhone 5C met 16GB aan opslaggeheugen. Inclusief verzending betaal je voor het toestel 355,90 euro.

iPhone 5C 16GB bij iBood

iphone 5c 16gb

Ter vergelijking: in de Apple Store betaal je voor een nieuwe iPhone 5C met 8GB aan opslagruimte 399 euro. De modellen met 16GB en 32GB zijn sinds de introductie van de nieuwe iPhones niet meer via de website van Apple verkrijgbaar.

Bij iBood kun je kiezen voor de iPhone 5C in het wit, blauw, groen of roze. Het betreft dus wel een refurbished toestel, wat wil zeggen dat het een gebruikt toestel is, dat is schoongemaakt, gerepareerd en waar nodig van nieuwe onderdelen is voorzien. Via deze link vind je meer informatie over de aanbieding en het toestel.

Deze deal is inmiddels al lang verlopen. Ben je nu nog op zoek naar een iPhone, maar wil je niet de hoofdprijs betalen. Dan kan je een refurbished iPhone kopen via onze prijsvergelijker. Daar vind je eenvoudig alle actuele prijzen en beste deals.

Aanbiedingen met een abonnement

De iPhone 5C is de eerste iPhone met een plastic behuizing sinds de 3GS. Het stevige toestel is in veel kleuren verkrijgbaar, heeft dezelfde midrange specs als de iPhone 5 en draait op de laatste versie van iOS 8. De iPhone 5C kan overweg met 4G en zal nog zo’n twee jaar door Apple van updates worden voorzien.

Zoals je ziet heb je een iPhone 5C 16GB met een Hollandsnieuwe abonnement vanaf 24 euro per maand, maar dan is de bel- en databundel wel erg karig. We adviseren dan ook om voor het iets duurdere abonnement te gaan. Hieronder check je de meest actuele iPhone 5C aanbiedingen van dit moment.

Apple iPhone 5C

Apple iPhone 5C prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw v.a.

€ 175,-

Los toestel

Het laatste nieuws over de iPhone 5C

Categorie: Aanbiedingen
Device: iPhone 5C

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 5C
Apple iPhone 5C

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen