iPhone 5 wordt in januari gelanceerd (gerucht)
Redactie

De iPhone 4 is nog maar net op de markt, en nu al zijn er geruchten over de iPhone 5. Apple zou volgens deze geruchten namelijk de iPhone 5 eerder lanceren om nog meer negatieve publiciteit te voorkomen. Apple krijgt namelijk een stortvloed aan negatieve publiciteit over de antenneproblemen van de iPhone 4. De iPhone 5 zou deze problemen niet meer hebben.

Onwaarschijnlijk

Het klinkt erg onwaarschijnlijk dat Apple een iPhone gaat uitbrengen in januari. Apple werkt namelijk met een productcyclus van één jaar bij de iPhone, zodat je direct de nieuwste iPhone kan bestellen als je abonnement over is. Het zou dus vreemd zijn als Apple deze cyclus verbreekt, want dan zouden ze wel eens klanten kunnen mislopen.

Goedkopere bumpers

Apple geeft op dit moment gratis hoesjes weg voor de iPhone 4. In de toekomst zal er een gratis iPhone bumper in elke iPhone 4-verpakking zitten volgens de geruchten. Deze bumper is van mindere kwaliteit om Apple kosten te laten besparen. Dit gerucht klinkt wel geloofwaardig, want de huidige manier van hoesjes versturen kost natuurlijk erg veel geld. Het is goedkoper voor Apple om een bumper in de verpakking mee te geven, zoals dat vroeger gedaan werd bij de iPod Nano.

Bron: Elsevier

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • richdi

  iPhone 5 …. vreemd, nee geloof ik niet, de iphone is 45 is net niet goed genoeg, jammer!

 • Dizz

  Klopt, maar dat mag je eigenlijk nog niet vrijgeven dus ik weet niet hoe je aan die info komt.

 • De pineut

  Als je echt de pineut wilt zijn, moet je nu een iphone 4 bestellen.

  Jahaaa, want er komt een nieuwe iPhone zonder antenne issue !!! (en met vele nieuwe “features” zoals full hd resolutie bij gebruik van de filmcamera)

  Dus nog ff wachten mensen, tenminste als je niet de pineut wilt zijn.