Placeholder
Redactie

Volgens een vooraanstaande, Amerikaanse analist wordt de lancering van de iPhone 5 de indrukwekkendste en grootste lancering van een telefoon ooit in de geschiedenis.

Analist Peter Misek heeft in zijn laatste rapport laten weten dat hij de lancering van Apple’s nieuwste iPhone met vertrouwen tegemoet ziet. De lancering van Apple’s nieuwste paradepaardje zou alles overtreffen.

Grote vraag naar iPhone 5

Apple heeft een behoorlijke druk op haar schouders gevoelt van de consument en de concurrentie. Na de lancering van de iPhone 4S was er bij menig Apple-fan teleurstelling. De telefoon was niet erg vernieuwend en heeft hetzelfde design als haar voorganger, de iPhone 4.

De druk heeft ook te maken met het aantal aflopende abonnementen. Dat zijn er in het tweede half jaar van 2012 namelijk maar liefst 170 miljoen.

Ook de concurrentie niet stil gezeten. Bedrijven als Samsung hebben haar telefoons vaker tussendoor vernieuwd dan Apple.

Geruchten

De afgelopen tijd is er een ongekende geruchtenstroom op gang gekomen, ook zijn er veel ‘bevestigde’ beweringen aan het licht gekomen. Als het Misek ligt zal de lancering van Apple’s iPhone 5 de grootste ooit worden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Dexel

  Ik hoop echt op een design als hierboven

 • ewaa

  Iphone is geen telefoon maar een muziekspeler, een samsung met android is een telefoon als een pc! Dus verwacht maar weer niks bizonders van iphone mattererfackkers.

 • Dexel

  Apple heeft er inderdaad een handje van om te zeggen dat ze met iets groots komen, iets waanzinnigs en dan blijkt het alleen maar tegen te vallen.

 • Jake

  Het zal ongetwijfeld een mooi apparaat worden, maar ik verwacht geen schokkende veranderingen. Het is simpelweg een incrementele update, evolutie en niet revolutie. Een mooier en wellicht groter scherm, snellere processor, meer geheugen, kleine aanpassingen aan de interface en vormgeving, misschien rfid, maar dan heb je het wel gehad. Niet dat dit wat uitmaakt want iedereen gaat ‘m toch kopen.

 • That’s me

  Het wordt weer een g r o o t s evenement. Let op mijn woorden!

 • Martijn

  Hey Ewaa, als je zo’n hekel hebt aan de iPhone, wat doe je hier dan in godsnaam?

 • Ik ben erg benieuwd of de iphone 5 grooter en rond wordt. Ik denk zelf zoals de hudige 4 alleen iets groter.