iPhone 5 wordt getest door telecombedrijven
Redactie

De Britse krant The Guardian heeft van een bron uit de telecomwereld vernomen dat de iPhone 5 onderweg is naar de telecombedrijven. Deze toestellen gaan deze bedrijven uitgebreid testen op ontvangst om mogelijke problemen op te sporen. Volgens The Guardian is dit een van de belangrijkste ‘bewijzen’ dat de iPhone 5 niet in Oktober wordt gelanceerd, maar al in September.

iOS5 en Pegatron

Volgens de auteur van het betreffende bericht in The Guardian, Charles Arthur, is de release van iCloud Beta ook een reden dat de iPhone 5 niet later op de markt komt. De release van iCloud Beta, die met iOS 5 werkt, wijst er op dat het nieuwe besturingssysteem bijna gepresenteerd wordt. Het is tevens meer dan logisch dat de iPhone 5 samen met iOS 5 wordt gelanceerd.
Het bedrijf Pegatron, dat betrokken is in het productieproces van de iPhone 5, heeft volgens een ‘betrouwbare bron’ een order van 10 miljoen toestellen van de iPhone 5 gekregen. Deze order wordt in September verzonden.

Dit zijn allemaal gebeurtenissen die er op wijzen dat de iPhone 5 zeer waarschijnlijk in September wordt uitgebracht. Toch blijven het geruchten en de tijd zal het ons leren, maar een maandje maakt toch niet zoveel uit.

Via: The Guardian en Digitimes

box

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.