iPhone 5 – Wat we graag willen zien

Redactie
30 september 2011, 9:35
2 min leestijd
iPhone 5 – Wat we graag willen zien

Speculaties. Daar draait het allemaal om als we het hebben over de volgende generatie iPhone. Wat gaat er nu veranderen? Niemand weet het nog echt. We mogen er wel vanuit gaan dat Apple een beetje rekening houdt met wat de consument graag terugziet in de nieuwe iPhone 5.

Wat we verwachten in de iPhone 5:

  • Een iets groter scherm
  • Een snellere processor (de a5)
  • NFC (Near Field Communicattion)
  • Beter ontvangst
  • Langere batterijduur

Verwachtingen onderbouwd:

 

Groter scherm:

Een groter scherm omdat we graag op het internet zitten op de iPhone. We willen geen iPad in onze broekzak, maar een klein beetje groter mag best.

Snellere processor:

Als we een snellere processor krijgen dan kunnen we sneller browsen, zijn er leukere apps te krijgen, is er nog betere videokwaliteit met ondersteuning voor Full HD  en zijn er vast er nog veel meer mogelijkheden beschikbaar. Een snellere processor is dus wel gewenst.

NFC:

Het NFC begrip zal naar alle waarschijnlijkheid een betaalmiddel worden in de toekomst. Via een korte radiogolf communiceert je telefoon met bijvoorbeeld een parkeermeter en fungeert dan als geldig betaalmiddel. We verwachten het eigenlijk nog niet in dit model, maar het zou natuurlijk wel fijn zijn.

Beter bereik:

We willen graag betere ontvangst. Na de antenna-gate met de iPhone 4 hopen we dat dit een van de belangrijkere punten is geweest op de agenda van de Apple. We willen geen deathgrip meer en beter bereik. Het blijft tenslotte toch een telefoon.

Langere batterijduur:

We willen een langere batterijduur. Oke, de iPhone 4 gaat langer mee dan de voorgangers en trekt het misschien een dag. Maar als je intensief aan het gamen bent of veel op 3g internet en je moet een paar mensen bellen, dan wordt het al lastig. Graag wat meer juice dus.

Nog even wachten, een paar dagen en dan weten we waarschijnlijk wat er echt gaat veranderen.Tot die tijd blijven we hopen dat aan onze verwachtingen wordt voldaan.

 

 

Categorie: Devices
Spotlights: NFC, Processor
Device: iPhone 5

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's