iPhone 5 vlot uitverkocht

Vanochtend is om 8.00u in Amsterdam bij de Apple Store aan het Leidseplein de verkoop van de iPhone 5 in Nederland gestart. Circa 1500 personen stonden in een lange rij te trappelen om als eerste in Nederland een iPhone 5 te bemachtigen.  Al snel was de iPhone 5 uitverkocht. 

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Ruim 1500 personen waren op de verkoopstart van de iPhone 5 afgekomen. De eerste waren gisterenochtend al om 9.00 uur in de rij gaan staan om er zeker van te zijn een exemplaar te kunnen bemachtigen.

Kort na opening waren de iPhone 5 toestellen al uitverkocht bij de Apple Store in Amsterdam. Hieronder tref je een korte impressie aan van de verkoopstart vanmorgen.

http://www.youtube.com/watch?v=uYIooBHlbHU

iPhone 5 kopen in de online Apple Store

Vanmorgen is in alle vroegte ook de online Apple Store gestart met de verkoop van de iPhone 5. De iPhone 5 is nu los te bestellen met een vanaf prijs van 759 euro (16GB). De levertijd van de iPhone is momenteel 3 tot 4 weken. Wereldwijd is er veel vraag naar de iPhone 5, de verwachting is dan ook dat de levertijden snel zullen oplopen.

Wil je liever een iPhone met een abonnement dan kan je terecht bij alle grote providers, er zijn momenteel verschillende acties:

Bekijk meteen de beste iPhone 5 aanbiedingen van dit moment op onze iPhone 5 kopen-pagina.

Laatste iPhone 5 nieuws en geruchten

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.