iPhone 5 toch gepland voor najaar 2012
Redactie

Via de blog macotakara verspreidt het nieuws dat de iPhone 5 in het komende najaar verschijnt. Bovendien meldt de Japanse blog dat dit een schema is waar Apple zich voorlopig aan gaat vasthouden.

Wanneer komt de iPhone 5?

Niemand weet het natuurlijk nog. Het is moeilijk om alle geruchten als waarheid aan te nemen. Vooral omdat ze elkaar vaak tegenspreken. Deze informatie over de release periode komt van een groep anonieme Aziatische groep mensen. Het blijft dus vaag. Wat we ook moeten bedenken is dat het een afleiding kan zijn en dat de iPhone 5 toch in juni gaat komen.

iPhone 5 VS Samsung Galaxy S3

De iPhone 5 wordt dit jaar door Apple uitgebracht en de Samsung komt dit jaar met Galaxy S3 op de proppen. Dit worden naar alle waarschijnlijkheid de twee mastodonten onder de smartphones in 2012. Het is ook de vraag wanneer de Samsung Galaxy S3 gaat uitkomen. Het zou voor de iPhone 5 en Apple niet heel positief zijn als het paradepaardje van Samsung ze weer voor is. We hopen dan ook dat Apple besluit om de iPhone 5 dit jaar iets eerder te presenteren.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.