Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

iPhone 5 toch een 4 inch scherm?

Redactie
28 november 2011, 15:40
1 min leestijd
iPhone 5 toch een 4 inch scherm?

Er gaan geruchten over het net dat Apple met een apparaat bezig is wat een 4”scherm zal hebben wat geleverd zal worden door Hitachi en Sony.

De Japanse site Macotakara heeft op hun website een bericht geplaatst waarin ze aangeven dat het geen zekerheid is, maar de kans groot is dat het scherm voor de iPhone 5 bedoeld is. De levertijd van dit scherm zal halverwege 2012 zijn, hetzelfde wordt ook van de iPhone 5 verwacht.

iPhone 5 ‘mockup’

Nieuwe LCD technologie?

Lees verder na de advertentie.

Dezelfde Japanse website geeft ook aan dat Apple een nieuw soort LCD technologie aan het onderzoeken is. Dit is in een dusdanig vroeg stadium dat verwacht wordt dat er pas bij de iPad 4 gebruik gemaakt zal worden van deze technologie. Deze nieuwe schermen zullen waarschijnlijk door een fabrikant in Taiwan geproduceerd worden.

Tijd zal het leren

Er zijn ook berichten over het net gegaan dat Steve Jobs de release van de iPhone 5 tegen heeft gehouden omdat hij het scherm te groot vond. Deelt de vervanger, Tim Cook, de mening van Jobs niet, en geeft hij de iPhone 5 een groter scherm? We zullen zien.

Bron

Categorieën: Devices, Geruchten
Device: iPhone 5

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 5
Apple iPhone 5
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's