iPhone 5 op 11 juni?
Redactie

De laatste jaren wordt er ieder jaar in juni een nieuwe iPhone aangekondigd. Vorig jaar werd van deze traditie afgeweken door de iPhone 4S in oktober te lanceren, maar het lijkt erop dat de iPhone 5 dit jaar weer in de zomer gelanceerd gaat worden. Dat denkt de Commercial Times in ieder geval. Volgens de krant krijgt de nieuwe iPhone ook een glass to glass-touchscreen.

In de zomer wordt meestal begin juni een grote conferentie door Apple gehouden waar op de eerste dag de nieuwe iPhone wordt aangekondigd: WWDC. Deze wordt ieder jaar in het Moscone West in San Francisco gehouden. Op de website van deze evenementenhal is te lezen dat er tussen 11 en 15 juni een corporate meeting gehouden wordt. Dit is de naam die Apple vaker geeft aan het WWDC om te verhullen dat we de datum al weten.

Tijdens het WWDC komen ontwikkelaars van over de hele wereld bij elkaar om te praten en te leren over de nieuwste technologieën van Mac OS en iOS. Tijdens het World Wide Developer Conference wordt ook altijd een nieuwe versie van het desktop- en mobiele besturingssysteem getoond.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.