iPhone 5 ook in voorverkoop bij KPN, Hi en Telfort

Redactie
21 september 2012, 12:43
2 min leestijd
iPhone 5 ook in voorverkoop bij KPN, Hi en Telfort

De iPhone 5 is nu ook te bestellen bij KPN, Hi en Telfort. Deze providers maken allen gebruik van het netwerk van KPN en hanteren een Toestellease constructie. Vanmorgen ging het toestel ook al bij T-Mobile in de voorverkoop.

Lees verder na de advertentie.

De iPhone 5 kopen kan vanaf € 0,- bij KPN, Hi en Telfort via een Toestellease constructie. Bekijk hieronder per provider de bijzonderheden en acties:

iPhone 5 bestellen bij KPN, eerste 12 maanden 50% korting

De iPhone 5 is bij KPN te bestellen met een abonnement vanaf € 42,- per maand. Je krijgt dan een iPhone 5 met 16GB bij een 2 jarig leasecontract.

De eerste 12 maanden wordt er een korting van 50% berekend op de internetbundel, bel-sms bundel en KPN mobiel instapbundel waarmee je onbeperkt kan bellen naar mobiele KPN nummers. Tevens mag je het abonnement elke maand gratis aanpassen (upgraden of downgraden).

→ KPN iPhone kopen? Check de beste aanbiedingen!

KPN maakt gebruik van een toestellease constructie, hierdoor hoef je geen bijbetaling te doen voor de iPhone 5. Bij toestellease kan je na afloop van het contract je iPhone zonder kosten omruilen voor een nieuw toestel, inleveren, of afkopen

» Bekijk alle KPN iPhone 5 prijzen

Nieuwe en bestaande Hi klanten krijgen de eerste 12 maanden 50% korting op hun abonnement. Je hebt zelf de mogelijkheid om je abonnement samen te stellen. Zo zijn er bundels voor belminuten of sms-jes (1 belminuut staat gelijk aan 1 sms bericht) en kan je een databundel kiezen met een omvang van 500 MB (tot 2 MB/s), 1000 (tot 7,2 MB/s) of 2000 MB (tot 14 MB/s). De snelheid van mobiel internet is afhankelijk van de gekozen databundel, hoe groter de bundel hoe hoger de snelheid.

Studenten krijgen bij Hi een extra korting van € 5,- per maand (zolang je abonnement loopt). Je zal dan wel moeten kunnen aantonen dat je student bent.

Ook bij Telfort heb je veel mogelijkheden om je eigen abonnement samen te stellen. Belminuten en SMS berichten kan je in losse bundels samenstellen. De internetbundels zijn er in de formaten 5 MB, 500 MB en 1000 MB. Standaard ligt de snelheid hiervan op 2 MB/s, voor een bijbetaling van € 3,- per maand kan je deze snelheid verhogen naar 7 Mb/s.

Een van de voordelen van Telfort is dat je bij elk gesprek die langer dan 10 minuten duurt gratis belt, er worden dus maximaal 10 minuten van je bundel gehaald per gesprek.

En voor een totaal overzicht van alle iPhone 5 aanbiedingen en prijzen kan je terecht op onze iPhone 5 kopen-pagina.

Categorieën: Devices, Providers
Spotlight: KPN
Device: iPhone 5

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 5
Apple iPhone 5
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's