iPhone 5 onthulling op 4 oktober
Redactie

Het eerstvolgende grote media evenement van Apple wordt verwacht op dierendag. 4 oktober wordt de dag dat naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe iPhone 5 gepresenteerd gaat worden.

Volgens de bronnen van ALLthingsD is deze datum uitgekozen voor het welbekende Apple evenement. Enkele weken later zal de vijfde generatie iPhone op de markt te verkrijgen zijn.

Wat verder opvalt is dat Tim Cook de nieuwe algemeen directeur van Apple de presentatie lijkt te gaan doen. Het is voor  Apple belangrijk dat het stokje doorgegeven wordt en dat Tim Cook wordt getest in deze belangrijke nieuwe onthulling.

We moeten daarmee wel rekening houden dat de algemeen directeur gekozen is door Steve Jobs zelf en dat we geen teleurstelling hoeven te verwachten als het gaat om zijn keuze. Toch zal het ongetwijfeld moeilijk zijn om precies dezelfde filosofie aan te houden dat Apple de laatste jaren heeft gevormd. Een ding is zeker. We komen steeds dichterbij een nieuwe iPhone, maar wellicht ook steeds dichterbij een nieuw bedrijf.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.