iPhone 5 verkoop vandaag gestart

De iPhone 5 is vanaf vandaag officieel in Nederland te bestellen. Sinds vorige weer was de iPhone 5 als te ‘reserveren’, vandaag start de verkoop en uitlevering. Alle grote providers hebben de iPhone 5 inmiddels in hun assortiment opgenomen. We hebben alle opties voor je samengevat in onderstaande tabel.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iPhone 5 kopen in Nederland

Verschillende Nederlandse providers zijn begonnen met het uitleveren van de  iPhone 5. De iPhone 5 is online te bestellen bij de verschillende telecomwinkels. Een losse iPhone 5 kan je alleen aanschaffen bij de Apple Store (online of in Amsterdam).

[ad-block id=23 style=narrow]
Tip: Bekijk onze iPhone 5 kopen-pagina voor alle actuele aanbiedingen en prijzen.

Providers met iPhone 5 aanbiedingen

De afgelopen week zijn de prijzen bekend gemaakt van de iPhone 5 en de abonnementen die daarbij kunnen worden afgesloten. De prijzen en typen abonnementen lopen erg uiteen. Het is dan ook aan te raden om een wensenlijstje te maken waarin je nagaat waar je behoefte ligt. Welk type iPhone wil je, en hoeveel belminuten, SMSjes, MB’s dataverkeer en overige randvoorwaarden vind je belangrijk (denk hierbij aan snelheid van de internetverbinding, de beschikbaarheid van Visual Voicemail en of je het toestel wilt leasen of kopen).

Lees meer over het kopen of leasen van een iPhone 5 bij:

Losse iPhone 5 kopen in de Apple Store

Apple verkoopt vanaf vandaag de iPhone 5 ook als los exemplaar. Het gaat om de losse en simlockvrije iPhone 5. De iPhone 5 kan je bij de Online Apple Store bestellen. Ook in Amsterdam kan je bij de officiele Apple Store een iPhone 5 kopen, gezien de lange rijen daar zal deze naar verwachting snel zijn uitverkocht.

Inmiddels is de iPhone 5 niet meer te bestellen bij de online Apple store. Enkel de iPhone 4S, 5C en 5S zijn nu verkrijgbaar in de Apple Store.

Snel in het bezit komen van een iPhone 5

Wees er op tijd bij wanneer je tijdig in het bezit wilt zijn van een nieuwe iPhone 5. De providers leveren de iPhone uit op bestelvolgorde, dit geldt eveneens voor de levering door Apple van losse iPhone 5 toestellen.

Voor een totaal overzicht van alle iPhone 5 aanbiedingen en prijzen kan je terecht op onze iPhone 5 kopen-pagina.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.