iPhone 5 krijgt unibody behuizing
Redactie

Apple’s nieuwste iPhone krijgt een ‘Unibody behuizing.’ Analist Brian White van Topeka Capital Markets laat dit weten in een memo aan zijn investeerders. Ook zal de nieuwe iPhone over 4G en een 4 inch scherm beschikken.

Deze informatie is afkomstig van verschillende toeleveranciers van Apple, White heeft de gegevens ontvangen tijdens een reis door China en Taiwan.

Lancering

Over de datum van de lancering is al veel te doen geweest. Er is nog maar net een gerucht over de lancering in juni. White beweert dat de productie in juni van start zal gaan en de lancering rond de herfst plaats zal vinden.

Unibody

Apple is volgens de geruchten dus druk bezig met het ontwikkelen van een unibody behuizing voor de iPhone. Deze strakke en minimalistische techniek wordt nu al gebruikt bij de MacBook van Apple. De behuizing van de iPhone zal compleet vernieuwend zijn en uit 1 stuk van materiaal bestaan.

Apple heeft niet gereageerd op alle speculaties die de ronde doen. Er zal pas echte opheldering ontstaan wanneer Apple uitspraak over een lancering of toelichting heeft gedaan. Tot die tijd zal alles speculatie zijn.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.