‘iPhone 5 komt in september’
Redactie

De nieuwste geruchten over de lancering van de iPhone 5 zijn opgedoemd in The Guardian. De iPhone 5 zou nu namelijk al halverwege de maand september in de winkels worden aangeboden. Eerder werd nog verwacht, dat de nieuwste smartphone van Apple in oktober zou komen.

Geruchtenstroom houdt aan

De bronnen hebben ook aan The Guardian gemeld, dat er een kleinere poort komt. Overigens zal er wel een overzetstuk bijgeleverd worden. Daarmee is het mogelijk om de bestaande accessoires en oude opladers te gebruiken. De geruchtenstroom over de komst van de iPhone5 houdt maar aan. Nieuwsbronnen, zoals New York Times, Bloomberg en Reuters schreven ook al eerder over de nieuwe smartphone. Deze media beschikken over het algemeen over betrouwbare bronnen rond het bedrijf Apple.

4G netwerken

The Guardian heeft verder laten weten, dat het toestel 4G netwerken zal ondersteunen, maar dat is vooralsnog van toepassing in de Verenigde Staten. In Europa worden deze netwerken namelijk nog niet ondersteund. Overigens heeft KPN met de presentatie van de cijfers het nieuws naar buiten gebracht, dat er nog dit jaar met een uitrol van een 4G netwerk wordt gestart. De providers verwachten in elk geval een grote vraag naar de nieuwe iPhone 5. Dat komt omdat een groot aantal mensen rond deze periode op zoek gaan naar een nieuw toestel. Ook de providers schijnen zich volgens de Britse krant al voor te bereiden op de komst van de Apple smartphone in september

Bekijk meer informatie en geruchten over de nieuwste iPhone 5.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.