iPhone 5 in vierentwintig uur 2 miljoen keer besteld
Redactie

De iPhone 5 lijkt alle records te verbreken voor wat betreft het aantal bestellingen. Op vrijdag 14 september is de nieuwste smartphone van Apple namelijk al twee miljoen keer besteld in een tijdsbestek van vierentwintig uur.

Uitstekende voorverkoop iPhone 5

De voorverkoop van de iPhone 5 is voor Apple uitstekend begonnen. Zeker in vergelijking met de bestellingen ten tijde van de lancering van de iPhone 4. Het aantal bestellingen lag toen in een periode van vierentwintig uur namelijk op een miljoen stuks. De nieuwste iPhone kan nog niet wereldwijd worden besteld, maar wel al in landen en op locaties, zoals Australië, Duitsland, Frankrijk, Canada, Singapore, Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Daar ligt de iPhone 5 al op 21 september in de winkels net als in Japan in en in Hong Kong.

bestellen in Nederland vanaf 21 september

Op de dag dat de iPhone 5 in bovengenoemde landen in de winkels ligt, wordt het in Nederland mogelijk om de smartphone te bestellen. Vervolgens krijgen de consumenten op 28 september het toestel uitgeleverd en kan deze ook in de winkels worden aangeschaft. In het openingsweekend van de verkoop van de iPhone 4S zijn er vier miljoen toestellen verkocht en het ziet er naar uit, dat het record met de verkoop van de iPhone 5 zal worden verbroken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.