iPhone 5 in te laag aantal bij Vodafone bezorgd
Redactie

Vodafone had erop gerekend om tussen de vijftienhonderd en tweeduizend iPhone 5 te ontvangen van Apple. Helaas ontving Vodafone van dat aantal er slechts zeshonderd. Het is dus goed mogelijk dat als je een bestelling hebt lopen voor de iPhone 5 je nog wat langer geduld moet hebben.

Toezegging van Apple

Een medewerker van Vodafone heeft op hun officiële forum een verklaring gegeven. Uit de informatie op het forum van de provider blijkt, dat Apple de toezegging had gedaan, dat de provider aan het begin van deze week op een levering van vijftienhonderd tot tweeduizend nieuwe iPhones kon rekenen. In de communicatie naar klanten toe heeft Vodafone met die aantallen rekening gehouden. De levering van de toestellen vond plaats op 18 oktober en toen bleken er dus maar zeshonderd ontvangen te zijn. De nieuwe toestellen zullen in elk geval over alle verkoopkanalen worden verdeeld. Dat betekent dat er zowel iPhones naar de winkels van Vodafone gaan als naar de klanten die online of telefonisch een iPhone 5 hebben besteld.

→ Vodafone iPhone kopen? Check de beste aanbiedingen!

T-Mobile ontvangt levering op 29 oktober

Als je bij T-Mobile een iPhone 5 hebt besteld en nog niet hebt ontvangen, zul je ook nog even geduld moeten hebben. De bestelling zal namelijk later dan verwacht geleverd worden. T-Mobile ontvangt op 29 oktober weer een nieuwe lading van de nieuwste smartphones van Apple. Zelfs als je besluit om online in de Apple Store een toestel te bestellen, duurt het ook nog zeker drie tot vier weken voordat je de iPhone 5 echt in je bezit hebt.

Het is al langer bekend dat er productieproblemen zijn bij Foxconn, die onder meer te wijten waren aan de complexiteit van het assembleren en het invoeren van een kwaliteitscontrole.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.