iPhone 5 heeft camera met 8 megapixel
Redactie

Deze week heeft de directeur van Sony zich ‘versproken’. Tijdens een toespraak zei hij dat er bij de aardbeving in Japan een camera-fabriek is beschadigd. Hij zei dat dit erg vervelend was voor de bedrijven die orders hebben openstaan, zoals bijvoorbeeld Apple. Het vreemde aan dit verhaal is dat Sony op dit moment nog helemaal geen camera’s levert voor bestaande Apple-producten.

iPhone 5

De kans is groot dat Sony de camera produceert voor de iPhone 5. Bij elke nieuwe iPhone verbetert Apple de camera een beetje, en dus verwacht men dat er dit keer een camera van 8 megapixel in de telefoon wordt verwerkt. Sony is op dit moment één van de bekendste camera-producenten voor mobiele apparaten, en dus is het heel logisch dat Apple bij hun een grote order heeft geplaatst.

Andere geruchten over de iPhone 5

Over de iPhone 5 is op dit moment vrijwel niets bekend. Op internet heeft men het vaak over een telefoon met hetzelfde design als de iPhone 4, een betere antenne, een betere processor en meer werkgeheugen, maar dit zijn allemaal speculaties. Het wachten is dus op de eerste uitgelekte foto’s.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.