iPhone 5 gelekt door hoesjesfabrikant
Redactie

Het ontwerp van de iPhone 5 lijkt gelekt door een hoesjesfabrikant. Er duiken sinds gisteren verschillende foto’s op van een wit hoesje met een kartonnen iPhone 5 erin.

Op de foto’s is duidelijk te zien hoe het toestel is vormgegeven. De telefoon bevat een 4-inch scherm en heeft een smallere rand dan bij de vorige iPhone. De FaceTime-camera zit in het midden.

Voor de camera is een groter gat gemaakt, echter zijn er geen foto’s van de achterkant vrijgekomen. We kunnen dus van een grotere lens uitgaan, en dit betekend weer een betere camera en scherpere foto’s.

Betrouwbaar?

In hoeverre kunnen we het nieuws als betrouwbaar beschouwen? Aangezien de productie van de iPhone 5 in volle gang is, zou het goed kunnen dat Apple test-toestellen naar hoesjesfabrikanten verstuurd. Naar alle verwachtingen zal de iPhone 5 in september gelanceerd worden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • Dexel

    Hoop nog steeds op een nieuw ontwerp..
    3gs maar dan dunner.

  • 3GS hoeft niet dunner van mij.. je hebt al amper wat in je hand, vooral als je nogal groot bent en het huidige formaat is niet onhandig in je broekzak oid.

  • That’s me

    Een hoesje maken voor een product dat er nog niet is en waarvan je niet weet hoe het er uiteindelijk uit gaat zien is…. gewoon dom!