iPhone 5 en iPad 2 gevonden in iOS 4.3
Redactie

Apple heeft gisteren de bèta versie van iOS 4.3 vrijgegeven voor ontwikkelaars. In deze versie zijn aanwijzingen gevonden voor de iPhone 5 en de iPad 2. Dit betekent waarschijnlijk dat er op korte termijn een iPhone 5 op de markt komt. Bij de andere modellen van de iPhone was er ook altijd een aanwijzing in een nieuwe software-update, Apple heeft ze er zelf ingezet en dat zal dan wel met een reden zijn.

iPhone 5

De iPhone 5 is enkel verschenen in een stukje code onder de naam ‘iPhone 4,1’ en ‘iPhone 4,2’. Je ziet geen nummer 5 in de naam staan, maar toch gaat het waarschijnlijk om een iPhone 5. Elk jaar lanceert Apple een nieuwe iPhone, of op zijn minst een belangrijke update. Het is dus wachten tot de zomer, want dan wordt de iPhone 5 waarschijnlijk gelanceerd.

Via: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Ivo

  Als de 4,1 in de strings gaat om de iPhone 4 (er zit namelijk geen 4,0 in), dan zou die 4,2 evengoed de deze week gelanceerde CMDA versie kunnen zijn. Het blijft toch altijd speculatie. Naja, in ieder geval speculatie die altijd uitkomt want het zou groter nieuws zijn als er nooit meer een opvolger komt 🙂

 • Max

  Ik moest bij iPhone4,2 ook gelijk denken aan de Verizon (CMDA) iPhone

 • Flamingo

  Het zou een leuke grap zijn als Steve Jobs in Juni weer het podium zou betreden voor een keynote en dan geen nieuwe producten meer zou aankondigen maar zijn eigen vertrek…. (niet omdat hij het nou zo slecht doet maar gewoon omdat hij aan iets anders toe is) hahaha!

 • Alex

  Wat een onzin. Er staat toch ook iphone 3,3.

  Het is zoeken, zoeken en nog eens zoeken naar iets wat ooit een feit wordt maar de vraag is wanneer. Just wait and see…

  De nieuwe iPad komt over een maand of 3. De iPhone wordt elk jaar vervangen voor een opvolger (tot nu toe). Juni of juli dus!