Gerucht: iPhone 5 krijgt Dual LED flitser
Redactie

De geruchtenstroom rondom de nieuwe iPhone 5 die in aantocht zou zijn neemt weer gestaag toe.

Het laatste gerucht gaat over de aanwezigheid van een ‘Dual LED Flash’ in de nieuwe iPhone. Het gaat in dit geval om een flitser aan de achterzijde van de iPhone met een extra hoge capaciteit.

Geruchten rondom nieuwe iPhone 5 nemen toe

Begin deze week kwamen er geruchten naar buiten dat de nieuwe iPhone 5 in de maand augustus aangekondigd zal worden en in september 2011 op de markt zal verschijnen.

Volgens nieuwe informatie heeft de nieuwe iPhone een dubbele LED flitser aan boord. De kwaliteit van foto’s (in het donker/schemering) zou hiermee erg toenemen. De site Digitimes kwam vandaag met dit nieuws naar buiten. Apple zou hiervoor afspraken hebben gemaakt met een Taiwanese product (Everlight Electronics).

We zullen even moeten afwachten de iPhone 5 daadwerkelijk een dual LED flash aan boord heeft. De toenemende geruchten maken de daadwerkerlijke komst van een geheel nieuwe iPhone wel steeds concreter. Verwacht jij dat er een geheel nieuwe iPhone dit jaar gaat komen? We lezen jouw mening graag in de commets hieronder!

Single LED flitser (links) versus Dual LED flitser op een Nokia (rechts)

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • antennietje

  Laten ze eerst maar eens een (smart)phone op de markt brengen die je op je eigen manier kunt vasthouden en waarmee je altijd ontvangst hebt en verder moet Apple het SAR niveau nog meer reduceren. Samsung smartphones hebben de laagste SAR waardes. (kan Apple dat niet kopiëren van Samsung) Als dat allemaal verbeterd is…. kom dan maar op met een dual LED flitser etc.

 • Jordy

  Of je reageert gewoon niet als je niet weet waar je het over hebt. Ik heb namelijk nooi last van slecht bereik met mijn iPhone 4 maar het hangt er gewoon sterk van af bij welke provider je ook zit.

  Have fun met je telefoon van Samsung

 • Ruubchens

  Lol Jordy! Ik ben het totaal met je eens! xD
  Lmao dude!
  Nice comment!