iPhone 5 dockconnector opgedoken
Redactie

De Taiwanese website Apple.pro beweert onderdelen van de iPhone 5 in het bezit te hebben: de dockconnector wel te verstaan. Het onderdeel is vrijwel identiek aan de dockconnector in de iPhone 4 op een één punt na. Het enige verschil is dat de dockconnector dunner is en dat hij bij de aansluiting op het moederbord smaller is geworden. Dit opgedoken onderdeel heeft als serienummer 821-1300-02 en de huidige iPhone 4 821-1093-A.

Universele aansluiting

De Europese Commissie heeft afgelopen najaar een universele aansluiting in het leven gebracht. Deze bestond al, maar het is de bedoeling dat alle telefoonproducten dezelfde aansluiting gaan gebruiken. Het gaat hierbij om de micro-USB; een kleine versie van het veelgebruikte USB. Dat Apple hier niet aan mee werkt is opmerkelijk. Zeker omdat het altijd alles makkelijker wil maken en hier zo niet aan mee werkt. De kans bestaat dus dat Apple als extra adapter een micro-USB-adapter gaat meeleveren.

Apple.pro beweerde al eerder Apple-onderdelen in bezit te hebben. Afgelopen zomer was dit het juiste touchscreen van de iPod nano. Daarnaast beweert het blog dat er een iPhone met uitschuifbaar toetsenbord aan zit te komen.

Bron: Macrumors

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.