iPhone 4S verkoop in Nederland gestart
Redactie

We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag is het dan eindelijk zover. De iPhone 4s kan nu werkelijk geleverd worden.

Velen hebben het oogappeltje al gereserveerd en kunnen wellicht vandaag of morgen hun dierbare nieuwe felbegeerde iPhone 4s al in ontvangst nemen.

Levertijden van de iPhone 4S

De vraag naar de iPhone is nog nooit zo groot geweest. Apple brak met de komst van hun nieuwe pronkjuweel al meerdere records. Door de grote vraag werd er getwijfeld aan de leveringstijden. We weten allemaal nog hoe de wachttijden van de iPhone 4 enorm opliepen.

De levertijden zijn in eerste instantie niet lang. Afhankelijk van of en hoe lang geleden je de iPhone al geserveerd hebt kun je vanaf vandaag al een gelukkige eigenaar zijn.  iPhoned heeft speciaal voor jullie de levertijden nog even gecheckt bij de providers en dit is wat de uitkomst op het moment is:

[list style=”star”]

  • T-mobile  (3 weken)
  • KPN (3 tot 5 werkdagen)
  • Vodafone (Kon dit nog niet te zeggen. Wel hebben ze meer voorraad van de witte 16 GB)
  • Hi (2 tot 5 werkdagen)
  • MTV Mobile (10 tot 15 werkdagen)
  • Telfort (Een aantal werkdagen)
[/list]

Nieuwe iPhone 4s

Voor degenen die het nog niet weten. De nieuwe iPhone 4s is nóg sneller, heeft een nóg betere camera met meer pixels en is voorzien van een persoonlijke assistent (Siri) die jou begrijpt. Vooralsnog spreekt de assistent alleen Engels, maar ze is hard op weg om Nederlands te leren.  Wat veel belangijker is op dit moment: De iPhone 4s is in Nederland!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.