Nieuwe foto’s van mogelijke ‘budget’ iPhone 4S opgedoken
Redactie

Er gaan al langer geruchten rondom de mogelijke komst van een ‘budget’ iPhone onder de naam iPhone 4S. Dit toestel zal zich dan positioneren naast de meer geavanceerde iPhone 5. Nieuwe afbeeldingen tonen aan dat dit model waarschijnlijk veel weg zal hebben van de huidige iPhone 4.

iPhone 4S een budget uitvoering

MarRumors heeft afbeeldingen ontvangen van de case van een nieuw type iPhone, naar verwachting gaat het om de iPhone 4S. De iPhone 4S zal andere componenten krijgen en minder opslag capaciteit ten opzichte van de iPhone 5. De fabricagekosten zullen hierdoor lager liggen waardoor Apple de smartphone voor een lager tarief kan gaan aanbieden.

iPhone 4S case

Foto’s van de iPhone 4S en het ontbreken van de ‘Home’ knop?

Volgens de afbeeldingen van de iPhone 4S lijkt het erop dat het toestel veel weg zal hebben van de huidige iPhone 4. De simkaart houder, volume knoppen en mute knop zullen op dezelfde posities zitten. De onderzijde van de iPhone 4S is wel gewijzigd, uit het component op de foto valt op te maken dat er geen ruimte is voor de plaatsing van een ‘home’ knop op de iPhone 4S. De geruchten hiertoe deden al langer de ronde. Nog even geduld – waarschijnlijk zal de iPhone 4S gelijk worden aangekondigd met de iPhone 4 en verschijnt deze medio oktober van dit jaar op de markt.

iPhone 4S zonder home knop?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.