iPhone 4S los kopen bij Apple Store

De iPhone 4S los kopen kan bij de Nederlandse en Belgische Apple Store. Het goedkoopste (16GB) exemplaar kost € 574,- en kan binnen 24 uur worden verzonden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iPhone 4S los kopen bij Apple

iPhone 4S los kopenDe iPhone 4S die door Apple wordt aangeboden is simlock vrij en is enkel nog verkrijgbaar in 16GB uitvoering, in zwart of wit. De prijs voor een iPhone 4S met 16 GB opslag is als volgt:

De levertijd voor deze iPhone is 24 uur. Je mag er zoveel bestellen als je wil.

iPhone 4S los kopen met een Simonly abonnement

Het kan interessant zijn om de iPhone 4S los aan te schaffen en daarbij een Simonly abonnement af te sluiten. Je maandelijkse kosten zullen hierdoor een stuk lager liggen en je hebt de flexibiliteit om een abonnement uit te zoeken dat het beste bij je past.

Tussen de verschillende providers willen de snelheden en datalimieten nogal variëren, let hier goed op. Bekijk ons koopadvies en alle sim only acties en kies het abonnement dat bij jou past. Een overzicht van alle iPhone 4S aanbiedingen in combinatie met een abonnement vind je op de iPhone 4S kopen pagina.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.