iPhone 4S kopen: 6 redenen om het juist nu te doen

Onlangs zijn de nieuwe iPhones verschenen, maar dat neemt niet weg dat de iPhone 4S ook een aantrekkelijke keuze is. Een iPhone 4S kopen, is dat echter wel zo’n goed plan?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De iPhone 4S is nog steeds een uitstekende smartphone die dankzij de verschijning van de iPhone 5S en iPhone 5C bijzonder aantrekkelijk geprijsd is. Een iPhone 4S kopen is dan ook een goede keuze voor minder veeleisende gebruikers die toch willen genieten van alle voordelen die Apple biedt. Hieronder zetten we zes redenen om juist nu tot koop over te gaan voor je op een rijtje.

1. Nieuwste versie van iOSNet als de nieuwe iPhones beschikt ook de iPhone 4S over iOS 7. De laatste versie van Apples besturingssysteem heeft een opgefrist en strak uiterlijk en kent enkele fijne verbeteringen. Zo is het vergrendelscherm op de schop genomen, kun je met een veeg naar boven het Controlecentrum oproepen voor snelle instellingen (wifi, bluetooth, schermhelderheid) en is het berichtencentrum met (agenda)meldingen functioneler dan ooit. Daarnaast is de camera verbeterd en biedt deze Instagram-achtige filters om je foto’s op te leuken. Lees meer over de laatste versie van iOS in onze iOS 7 review.

2. Snelle hardwareDe iPhone 5S en iPhone 5C zijn snelle telefoons, maar ook de iPhone 4S kan nog prima mee met zijn snelle A5-processor en 512MB aan werkgeheugen. Veel moderne apps en games draaien soepel op deze compacte smartphone en ook bij het navigeren door de menu’s van iOS zijn nauwelijks haperingen merkbaar. Dat is bij veel goedkope Android-telefoons wel anders! Wil je de iPhone 4S los kopen, dan kun je vaak alleen de 8GB-versie kiezen. Hoef je niet per se al je filmpjes en muziek bij de hand te hebben, dan is dit echter voldoende.

3. Uitstekende ingebouwde camera’sApple-telefoons staan bekend om hun goede ingebouwde camera’s en dat is bij de iPhone 4S ook het geval. Met de 8-megapixelcamera aan de achterzijde schiet je scherpe plaatjes met veel detail en een goede kleurbalans. Daarnaast is de camera in staat om video’s in hd (1080p) op te nemen met 30 beeldjes per seconden; erg vloeiend dus. Net als de meeste moderne smartphones heeft de iPhone 4S een lens aan de voorzijde die je kunt gebruiken om te videobellen met bijvoorbeeld FaceTime of Skype.

4. Goede accuduurHoewel gebruikers melden dat de accuduur van de iPhone 4S terugloopt na de update naar iOS 7, gaat de batterij van het toestel langer mee dan de gemiddelde smartphone. Daarnaast zijn er manieren om de accuduur nog verder te verlengen tot ruim twee dagen. Lees er meer over in het artikel iOS 7 batterijduur verlengen.

5. Gratis in combinatie met een abonnementIn tegenstelling tot de iPhone 5S en iPhone 5C krijg je de iPhone 4S gratis bij de meeste 2-jarige abonnementen. In combinatie met een 1-jarig abonnement valt de bijbetaling voor het toestel meestal mee (een paar tientjes), dus ook dat is een aantrekkelijke keuze. Hieronder hebben we enkele goedkope iPhone 4S abonnementen op een rij gezet. Bekijk en vergelijk ze zelf op de iPhone 4S kopen-pagina.

  • iPhone 4S gratis in combinatie met een Tele2 abonnement (500 min/500MB) voor €27,75 per maand (Bestel nu)
  • iPhone 4S gratis in combinatie met een Vodafone abonnement (400 min/1000MB) voor €40 per maand (Bestel nu)

6. Goedkoop los verkrijgbaarDe iPhone 4S is de budgetpakker van Apple: met deze smartphone krijg je dan ook veel waar voor je geld. De iPhone 4S is in twee kleuren beschikbaar, maar alleen in een uitvoering met 8GB opslaggeheugen. Via de Apple Store kun je de iPhone 4S kopen voor 399 euro. Je krijgt dan een nieuw en simlockvrij toestel waar je direct je simkaart in kunt plaatsen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.