iPhone 4S binnen enkele dagen te jailbreaken
Redactie

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een untethered jailbreak voor de iDevices met een A5-chip, zoals bijvoorbeeld de iPhone 4S. Deze jailbreak zal werken op iOS 5.0.1, dus iedereen kan op dit moment veilig hun iDevices updaten via iTunes of via hun apparaat. Zoals het er nu naar uit ziet, zijn alle iDevices binnen 5 dagen untethered te jailbreaken.

iOS 5.1

Apple heeft deze week de derde beta van iOS 5.1 vrijgegeven aan ontwikkelaars. Uit onderzoek blijkt dat deze nieuwe firmware niet te jailbreaken is met de komende jailbreaktool voor iDevices met een A5-chip. Het is dus belangrijk dat je je iDevice niet update naar deze nieuwe firmware als je graag een untethered jailbreak wilt hebben.

Het is nog niet bekend wanneer iOS 5.1 uitkomt, maar vermoedelijk zal Apple deze nieuwe firmware snel na de release van de jailbreak uitbrengen. Hierdoor kunnen ze het installeren van iOS 5.0.1 namelijk blokkeren, waardoor een groot deel van de gebruikers de jailbreak niet kunnen installeren. We raden iedereen dus aan om iOS 5.0.1 te installeren nu het nog kan.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.