De iPhone 4G / HD van vandaag
Redactie

Steeds meer geruchten en mogelijke specificaties van de nieuwe iPhone HD of 4G (de precieze naam is nog niet bekend) bereiken ons dagelijks.

Hoe zou deze nieuwe iPhone eruit zien volgens de kennis van vandaag de dag? Het is voor je samengevat in een handige factsheet!

Kenmerken iPhone HD / 4G / 2010

De mensen van AppAdvice hebben een look-a-like gemaakt van de Apple factsheet (kenmerken) zoals we deze kennen. Deze keer op basis van alle geruchten over de specificaties van de nieuwe iPhone. Bekijk deze iPhone 4G factsheet ook in fullsize PDF:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Tom

  Hoe lang bliijven we het nog hebben over die imitatierommel uit China?

  Nogmaals, dit is echt een kloon! Dat is ook de reden dat er geen beelden zijn dat hij aan staat..

  7 juni weten we meer.

 • Alex

  @Tom

  Kap is met die nonsense over een kloon, want het gaat gewoon om de echte 4G. Je loopt achter?!? De redacteur die de Iphone Prototype had heeft een politie inval gehad computers zijn in beslag genomen, allemaal uit naam van Apple. Daarnaast vertelt Apple dat zij mogelijk winst verlies krijgen door de lek van het prototype! Ook zijn de hardware in het prototype Apple branded 🙂

 • Tom

  @Alex,

  We zullen het zien op 7 juni.. De wereld is nu eenmaal hongerig naar nieuws over de nieuwe iPhone. En weetje, jij weet vast als geen ander dat niet alles wat je leest op internet de waarheid is. Kun jij je voorstellen dat een vooruitstrevend merk als Apple, die altijd garant staat voor een perfect design, hun 4e iPhone zo lelijk maakt? Kijk naar de stijl van de iPad.. Kijk dan eens naar die zogenaamde nieuwe iPhone..

  Alex, ik hoop je na 7 juni nog eens te spreken.

  Mocht ik het uiteindelijk fout hebben geef ik dat graag toe. Echter zou ik dan wel teleurgesteld zijn in Apple.

 • Plakband

  de levering begint in januari of februari 2011.
  Tenminste als ik de dame van Tmobile moet geloven, kon me al inschrijven voor de nieuwe iphone

 • Tan

  Kom op jongens, blijven we nou serieus de heletijd speculeren of het nou wel echt is of niet?We zien het wel over een paar weken;) tot die tijd ff kop houden graag:P

 • Thomas11NL

  Hmm, lijkt mij ook sterk dat Apple zoiets lelijks op de markt gaat brengen..

 • Zoals Tom zegt, ik vind het ook raar dat er geen beelden zijn dat hij aanstaat.

 • Sewa

  @ Plakband

  Gaat het echt zo lang duren tot ie eindelijk in Nederland komt (jan/feb 2011!!)?
  De dame van t-mobile bij ons in het noorden zegt helemaal niets te weten over nieuwe iPhone. Nou eigenlijk mag ze erover niets vertellen, denk ik.

  We blijven het rustig afwachten, alhoewel mijn huidige Iphone abon. al begin augustus afloopt. Had liever dan al de nieuwste iPhone gewild. Maar helaasss.

 • Eric

  @Tom

  Nu moet je het toegeven, het is hem! En het is mooi!

  Maar wel gek dat de iPad niet al in dit design was gemaakt. Vond het metaal van de iPhone 1 ook al beter dan het plastic van de 3g, dus dat is een verbetering.