iPhone 4 vanaf vandaag officieel verkrijgbaar in Nederland
Redactie

Vanaf vandaag, 30 juli 2010, is de iPhone 4 officieel verkrijgbaar in Nederland bij T-Mobile. De officiële launch door T-Mobile is om 9.00 uur.

Door de beperkte voorraad kan T-Mobile de nieuwe iPhone nog niet volop leveren aan de verkoopkanalen. Vandaag zullen tevens een aantal partners van T-Mobile starten met de verkoop.

iPhone 4 kopen

Je kan de iPhone 4 op verschillende manieren bestellen. Je kan de iPhone 4 rechtstreeks in de online T-Mobile shop bestellen of bij een van de partners van T-Mobile die de iPhone 4 ook aanbieden vanaf vandaag:

Ook kan je naar een van de fysieke T-Mobile winkel gaan in Nederland. Bekijk hier alle T-Mobile verkooppunten in Nederland die de iPhone 4 verkopen.

De kans is groot dat je nog enige weken zal moeten wachten op je iPhone 4 nadat je deze besteld hebt. Er worden levertijden genoemd van 8 tot 10 weken. De eerste iPhones zullen vandaag wél afgeleverd worden bij de eerste klanten die hun i-abonnement verlengt hebben.

iPhone 4 prijzen

In Nederland kan je de iPhone 4 kopen voor met de volgende i-abonnementen van T-Mobile:

 • i-150 – 29,95 per maand
 • i-300 – 44,95 per maand
 • i-500 – 64,95 per maand
 • i-1000 – 109,95 per maand

De iPhone 4 kost het volgende bij de verschillende 2-jarige i-abonnementen van T-Mobile:

 • i-150 – 16 GB iPhone 4 kost 169,95 – 32 GB iPhone 4 kost 269,95
 • i-300 – 16 GB iPhone 4 kost 89,95 – 32 GB iPhone 4 kost 189,95
 • i-500 – 16 GB iPhone 4 kost 29,95 – 32 GB iPhone 4 kost 129,95
 • i-1000 – 16 GB iPhone 4 is gratis – 32 GB iPhone 4 kost 89,95

Bekijk het overzicht van alle iPhone 4 prijzen.

De witte uitvoering van de iPhone 4

De witte iPhone 4 is voorlopig nog niet leverbaar. Je kan deze iPhone wel al reserveren, maar de levertijd is dan meer dan 10 weken. Je kan dus het beste kiezen voor een zwarte uitvoering wanneer je de iPhone 4 vlot in je bezit wilt hebben.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • dries6951

  T-mob heeft er zo’n puinhoop van gemaakt met hun pre-orders en tegenstrijdige berichten van t-mob shop medewerkers, twitterberichten, website, dat het launchen met een flinke korrel zout genomen moet worden.

 • Garp_NL

  Ik was vast van plan vandaag een ‘4’ te gaan halen in een T-mobile shop, zou mijn eerste iPhone worden na jaren en jaren Nokia’s gebruikt te hebben. Maar door die vreemde launch – welke idioot lanceert nu een product dat ‘ie niet echt kan leveren – en eerlijk gezegd ook de verhalen rond de death grip (een werkelijk onacceptabel verhaal voor een telefoon van deze prijsklasse) ben ik lekker in mijn bed blijven liggen vanochtend. Als ze een aangepaste versie gaan produceren die wel echt leverbaar is ga ik er nog eens over nadenken.

 • mischa

  Ik heb net mijn iphone 4 32gb opgehaald bij tmobile!!!!

  Was wel een geluk want er waren er maar 2!!!

  Maar woohoo wat is ie mooi

 • Gijs van Dun

  Net een call gehad van The Phonehouse.
  Ze wilde volgende week dinsdag hem al komen brengen (vandaag besteld).
  Maar aangezien je hem zelf in ontvangst moet nemen, komen ze nu op 7 Augustus, aangezien ik doordeweek moet werken.

  Dus valt nog mee de levertijd.

 • Christian

  @Garp_NL, jeetje.. voedt jezelf eens op.. Deathgrip is net zo’n grote hype als die t-mob launch. Werkelijk elke telefoon heeft een gevoelig punt wat dat betreft. Elke antenne heeft te leiden onder een blokkade. Apple heeft zelfs op zijn eigen site een hele pagina eraan gewijd. Dat laat zien dat de oude iphones dat ook hadden (ooit iemand over gehoord??) plus zowat elk ander veel gebruikt model. Ik garandeer je dat je er geen fluit van zult merken.. dat gezever over de ontvangst terwijl je hem nog niet eens in je klauwen hebt gehad.. pfff.. grow-up.

 • Maikel

  20 Juli heb ik een Iphone 4 gereserveerd, ik zou hier over teruggebeld worden maar dat is dus niet gebeurt. Vervolgens heb ik vandaag weer gebeld om de status op te vragen van mijn toestel… Het antwoord daarop was dat er geen bestelling in de computer stond. Vervolgens heb ik gevraagt waarom en de beste man zette mij in de wacht. Na ong. 5 minuten kreeg ik de mededeling dat hij mijn contract niet kon verlengen i.v.m. een lost and stolen regeling die ik i.d.d. vorig jaar aan had gevraagd en dat was ik vergeten. Vervolgens vraag ik aan de jonge man wanneer in mijn contract dan wel kan vernieuwen waarop ik het antwoord “juli 2012” te horen kreeg. Ik was erg verbaast en vroeg waarom dat dan wel 2012 was. Destijds is mij niets verteld over een 2 jarige verlenging… Heb daarna nog gevraagd of hij überhaupt nog iets voor me kon doen maar dat liep op niets uit. Nu is het niet zo’n probleem dat je een abonnement nog niet kan verlengen als je nog een iphone hebt maar helaas is de mijne stuk gegaan ondanks dat ik er een beschermhoesje om had… Vervolgens heb ik gekeken naar een los toestel en de prijzen daarvan en daar schrok ik nogal van.. 900,00!!! Vervolgens even op de t-mobile site gekeken naar het goedkoopste abonnement en daar kom ik uit op een rekensommetje van 12X30= 360 + 360 voor het toestel is totaal: 720,00 dat scheelt dus 180 euro PLUS 360 euro aan beltegoed… Mijn besluit staat vast… gewoon een 2e abonnement erbij… veel goedkopen 🙂

  Een tip voor alle mensen die een losse iphone 4 afsluiten.. Het goedkoopste iPhone abonnement nemen i.c.m. een iPhone 4 en je bent voor 720 euro klaar!

  Groetjes Maikel