iPhone 4 simlockvrij te koop bij Media Markt
Redactie

In Nederland is het verplicht om een iPhone 4 te kopen inclusief met een abonnement. Tot een week geleden was dat abonnement alleen bij T-Mobile verkrijgbaar en sinds kort ook bij concurrenten Vodafone en KPN (die de marketing beiden groots aanpakken). Ook een aantal winkels die niets met Apple, T-Mobile, KPN of Vodafone te maken hebben mogen de iPhone verkopen. Hieronder vallen de APR’s, Phone House, Belcompany, Saturn en Media Markt.

Die laatste verkoopt de iPhone 4 plotseling simlockvrij in een aantal van zijn filialen. Het is onbekend of dit in alle filialen van de Media Markt zo is, of dat een filiaalmanager het zelf heeft bedacht. De iPhone 4 16GB en 32GB zijn respectievelijk €629,- en €749,-. Ook is het 16GB-model te koop inclusief met een prepaid-pakket van 1GB internet.

Wat dit te betekenen heeft is nog onduidelijk. Er is een mogelijkheid dat alle iPhone’s in Nederland simlockvrij worden. Die kans is klein maar bij Apple kan/mag je tegenwoordig niets meer uitsluiten.

Bron: iPc

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Robert

  Kijk dit is een goede ontwikkeling, en als ze nou gewoon bij elke winkel los te koop zijn, en ook op de apple site, dan is het niet meer nodig om er voor naar Belgie of Duitsland te gaan.

 • dries6951

  Bij diverse (oa Zwolle) filialen kost een iPhone4 16GB €599,00
  Nog even en het worden nog normale prijzen 😉

 • Harry

  “inclusief met”? Is dit nieuw Nederlands? Pleonasme lijkt me?

 • mike

  bij welke mediamarkten is de iphone 4 verkrijgbaar? en hoe duur want dat verschillt ook per mediamarkt (qruqius en amsterdam zijn voor mij het meest dichtbij) groetjes Mike.