iPhone 4 voorverkoop gestaakt wegens te grote interesse
Redactie

Gisterochtend is de voorverkoop van de iPhone 4 gestart bij T-Mobile. Door de grote toeloop aan geïnteresseerden kwam de voorverkoop wat later op gang dan gepland. De voorverkoop was voor T-Mobile een overweldigend succes, in de loop van de avond moest deze hierdoor zelfs worden gestaakt.Het aantal beschikbare toestellen waren allen al geresevereerd. Reden voor T-Mobile om de voorverkoop die vandaag zou starten voor ‘niet T-Mobile klanten’ te staken. Naar verwachting loopt de levertijd van de nieuwe iPhone 4 op van 8 tot 10 weken.

Alternatieven om de iPhone 4 te reserveren

De iPhone 4 wordt naast T-Mobile ook verkocht bij de Phonehouse, de Belcompany, Typhone en Media Markt. Er bestaat de mogelijkheid dat je hier nog wel een reservering kan plaatsen voor een iPhone 4.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • jp

  ‘Je kan natuurlijk ook even langs één van bovenstaande winkels gaan en vragen of je een iPhone kan reserveren. Grote kans dat dat lukt.

  Je kan toch niet meer reserveren!?

 • shizzlefrizzle

  ik heb gewoon op de 21e een iPhone 4 gereserveerd bij t-mobile, door 50 euro vooruit te betalen, en ik ben een nieuwe klant bij t-mobile.

  reserveren kan dus toch.

 • jp

  Ok bedankt, dan ga ik vanavond eerst is naar de Phonehouse.